Bovag

logo_BOVAG_liggend_fcAutobedrijf Bert de Vries is aangesloten bij de Bovag. De Bovag is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezig houden.

BOVAG dient voor deze bedrijven als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. 

Voor de consument is BOVAG in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Voor de zekerheid.

Bovag garantiepas

U krijgt bij aankoop van een gebruikte auto met een aankoopbedrag vanaf €4.500 een BOVAG Garantiebewijs. Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto en aan onderdelen en toebehoren, tenzij dit op de koopovereenkomst nadrukkelijk is uitgesloten. Betaalt u minder voor uw auto, maar altijd nog meer dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde, dan heeft u ook recht op de BOVAG-garantie.

Nationale Auto Pas

Door de koppeling aan de Nationale Auto Pas geeft het BOVAG Garantiebewijs tevens een betrouwbaar beeld van de historie van de auto. Alle kilometerstanden worden u namelijk, zoals ze bij de Nationale Auto Pas zijn geregistreerd, bekend gemaakt. Zo heeft u alles bij elkaar in een document. Overzichtelijk, maar bovenal duidelijk en betrouwbaar.
De voorwaarden van de BOVAG-garantie zijn uitvoerig getest en goedgekeurd door de ANWB en de Consumentenbond.