Aanstaande zaterdag is de showroom tot 12.00 geopend!

Service & Garantie

Het BOVAG Garantiebewijs krijgt u bij aankoop van een gebruikte auto met een aankoopbedrag van minimaal € 4.500 of 35% vstandaardgarantie op onder meer verborgen gebreken en aan onderdelenan de oorspronkelijke catalogus-waarde. Het geeft u recht op zes maanden en toebehoren, tenzij dit op de koopovereenkomst nadrukkelijk is uitgesloten.

Nationale Auto Pas
Door de koppeling aan de Nationale Auto Pas geeft het Garantiebewijs een betrouwbaar beeld van de historie van de auto. Alle kilometerstanden, zoals ze bij de Nationale Auto Pas zijn geregistreerd, vindt u bij elkaar in één document. Overzichtelijk, maar bovenal duidelijk en betrouwbaar.

Bemiddeling
Met de BOVAG-garantie heeft u nog een zekerheid achter de hand: die van het ANWB/BOVAG Bemiddelingsbureau. Mocht u er met ons niet uitkomen, dan zullen de deskundige medewerkers van het bureau proberen om tot een acceptabele oplossing voor beide partijen te komen.

De bepalingen van de BOVAG-garantie zijn opgesteld in samenwerking meten goedgekeurd door de ANWB en de Consumentenbond.
Download hier de BOVAG-garantiebepalingen.